skilleUnderholdning: Monsen (trippel)skille_slutt
P2-teatret_toppbanner_3_1
Her er du: NRK.no > Programmer > Radio > Radioteatret > P2-teatret Sist oppdatert 11:30
 
Seminar på Marienlyst

Bli med på Keiser og galileer

I februar er det premiere på Radioteatrets storsatsing - Henrik Ibsen digre dobbeltdrama "Keiser og galileer". For å varme opp gemyttene og skape interesse for et drama få har lest og enda færre teatre har spilt, inviterer Radioteatret til åpent seminar onsdag 29. januar fra 0900 til 1700.

Publisert 20.11.2002 12:41. Oppdatert 09.01.2003 12:10.
SE OGSÅ:
ALT OM:
Er du sjalu på Jesus? Syns du han får for mye oppmerksomhet? At det er for mange som følger ham og for få som følger deg? Da har du sannsynligvis alvorlige problemer med din selvfølelse. Er du romersk keiser på 300-tallet, blir ikke dimensjonsforskjellene så grotesk store, men fortsatt er du ille ute. Henrik Ibsen dikter om en slik mann. Han heter Julian og er hovedperson i "Keiser og galileer".

Per Chr Ellefsen spiller livlegen Cæsarios
Men hva er det Ibsen egentlig skriver om? Handler dette om en ond idealist? Er det et kristent mysteriedrama? Er det fortsettelsen av "Brand" og "Peer Gynt"?

Her er det nok av spennende tanker å ta tak i. Setter du av onsdag 29. januar til skikkelig påfyll, får du med deg heftige smakebiter av Radioteatrets produksjon, du får spennende tanker fra folk som tenker, du får lunsj - og du kan hive deg inn i diskusjonen. Deltagelsen koster deg bare kr 100.-

Seminaret er et samarbeid mellom Senteret for Ibsen-studier og NRK Radioteatret. Seminarledere: Astrid Sæther og Nils Heyerdahl.

Meld deg på til Radioteatret, Gudrun Berg, på tlf 23 04 84 58 eller epost: gudrun.karin.berg@nrk.no

Siste saker:

 
Radioteatret går løs på monstret
Fruen fra havet
10 SISTE RADIOTEATER
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no