skilleUnderholdning: Monsen (trippel)skille_slutt
P2-teatret_toppbanner_3_1
Her er du: NRK.no > Programmer > Radio > Radioteatret > P2-teatret Sist oppdatert 11:30
 

Toralv Maurstad som Rubek

Sprek som en unghingst og midt oppe i storspill på Nationaltheatret i «Mens vi venter på Godot», steppet Toralv Maurstad på kort tid inn som Rubek i «Når vi døde vågner» i Radioteatret.

Publisert 19.04.2005 10:26.
Av Gry Elise Jacobsen

Skuespiller Toralv Maurstad (Foto: Radioteatret, NRK).
Da den opprinnelige hovedrolleinnehaveren så seg nødt til å trekke seg fra rollen tidlig i forrige uke, måtte Radioteatret og regissør Anne Karin Hytten være raske på foten for å finne en erstatter. Leseprøven var overstått og studioet stod klart - men uten hovedrolle.

Rask på foten var heldigvis da også Toralv Maurstad, som sporty takket ja, og som på mandag morgen dukket duggfrisk opp på ny leseprøve.

Teamet som nå er i studio for å virkeliggjøre Henrik Ibsens aller siste skuespill «Når vi døde våkner», regissør Anne Karin Hytten, lyddesigner Arne Barca, produsent Carl-Henrik Grøndahl og produksjonsleder Camilla Liby Clausen er selvfølgelig alle henrykte og glade for at produksjonen har fått en størrelse som Maurstad på plakaten - og gleder seg til spennende uker i studio.

Stjernespekket ensemble

Det er forøvrig ikke bare Toralv Maurstad man har grunn til å være stolte over i denne produksjonen, hvor et lite kobbel av Norges aller beste skuespillere er samlet. I rollen som Fru Maja finner vi Laila Goody, Gisken Armand spiller Irene, Bjarte Hjelmeland spiller Bjørnejegeren - og Trond Brænne spiller bestyreren.

«Når vi døre våkner» vil bli satt opp på Radioteatrets sendeplan forstkommende høst.


Siste saker:
Flere saker: ALT OM IBSENSERIEN
Siste saker:

 
Radioteatret går løs på monstret
Fruen fra havet
10 SISTE RADIOTEATER
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no