skillehvor i nordlandskillePolarbannerskilleEuroarcticskille_slutt
Toppbanner Nordland sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Nordland > Sport NRK Nordland Sist oppdatert 09:58

Glimt med stø kurs mot 1.divisjon

Det ser mørkt ut for Bodø/Glimt etter at laget gikk på en ny smell i Tippeligaen søndag kveld. Fredrikstad vant 1-0, og nå er det bare to poeng som skiller Glimt fra direkte nedrykk.

Publisert 26.09.2004 19:50. Oppdatert 27.09.2004 11:40.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
17 minutter ut i første omgang sendte Brian West hjemmelaget i føringen, og ledelsen var fullt fortjent. Fredrikstad var best i det meste gjennom hele omgangen.

Også etter hvilen var det FFK som førte kampen, men Glimt var i perioder mer med på notene enn tilfellet var i første omgang.

Nedrykksdrama

Etter runden søndag kveld ligger Bodø/Glimt på 10.plass med 25 poeng - det samme har FFK - og nå er det bare målforskjellen som skiller lagene.

Molde ligger på kvalifiseringsplassen med 24 poeng etter 2-1 over Odd Grenland, mens Stabæk ligger nest sist med 23 poeng etter 0-1 mot Viking i Stavanger.

Glimt startet bra etter sommerferien, men på de fire siste kampene har laget bare tatt ett poeng!