skillehvor i nordlandskillePolarbannerskilleEuroarcticskille_slutt
Toppbanner Nordland sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Nordland > Sport NRK Nordland Sist oppdatert 09:58

Bodø/Glimt nede for telling

1.divisjon nærmer seg for Bodø/Glimt. Kongsvinger har det beste utgangspunktet etter 1-0 over Glimt i den første kvalifiseringskampen på Gjemselund lørdag formiddag.

Publisert 06.11.2004 14:37. Oppdatert 08.11.2004 10:14.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Av Svein Arne Gregersen

Frode Birkeland ble dagens mann på Kongsvinger. 15 minutter ut i første omgang sendte han KIL i føringen med en vakker heading.

Bare minuttet etter var Lars Erik Fremming frampå, men mesterlig målvaktspill av Ole Arvid Langnes hindret 2-0 til hjemmelaget.

Spillemessig var det en jevn omgang, men det var mer tæl og vilje i Kongsvinger og det var derfor ingen ting å si på at det sto 1-0 ved halvtid.

I andre omgang var Glimt spillemessig et strå vassere enn hjemmelaget, men nok en gang fikk vi se at Glimt sliter med å lage mål.

Det ble for upresist og puslete i det siste og avgjørende trekket. På de ni siste kampene står Glimt med to nettkjenninger.

Om ei uke er det returkamp på Aspmyra i Bodø, og da må Glimt lage minst to mål for å berge plassen. Det ser med andre ord mørkt ut for de helgule ett år etter at de tok sølv i cup og serie!