skillehvor i nordlandskillePolarbannerskilleEuroarcticskille_slutt
Toppbanner Nordland sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Nordland > Sport NRK Nordland Sist oppdatert 09:58
KONTAKT OSS
NRK Nordland
Jernbanevn. 100
8038 Bodø
Tlf: 75 50 57 00
Faks: 75 50 57 55
Distriktsredaktør:
Tone Kunst
E-post:
 

Tid for å bryte barrierer!

Runar Berg må sone
Runar Berg må sone
Møtene mellom Bodø/Glimt og Rosenborg ender stort sett med seier til trønderne. Glimt har ikke slått RBK siden 1979. Søndag møtes lagene til ny dyst. RBK kjemper for seriegull og Glimt kjemper for å unngå nedrykk.

Publisert 23.10.2004 08:46.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Av Svein Arne Gregersen

Stabæk er det laget i Norge som har best tak på Rosenborg. Det fikk vi et nytt bevis for sist helg da Stabæk vant 2-1 på Lerkendal.

Bodø/Glimt har motsatt statistikk. To poeng er alt Glimt kan slå i bordet med på de siste 23 oppgjørene mot RBK! Og det går galt for Glimt uavhengig av hvor kampene spilles og uavhengig av hvilken form Rosenborg er i.

Jobber med psyken

Derfor er det ikke så rart at mange Glimt-tilhengere ser mørkt på situasjonen når to kamper gjenstår i Tippeligaen. For det er normalt sett liten trøst i at Rosenborg sliter både i den norske serien og Mesterligaen.

- Vi jobber for å stå best mulig mentalt rustet. Vi må ikke miste trua. Det er fullt mulig å ta poeng også mot Rosenborg, sier Glimt-trener Øystein Gåre til NRK Nordland.

Runar på tribunen

Glimt mangler Runar Berg som nok en gang må sone på grunn av gule kort. Hos Rosenborg er trolig Ørjan Berg ute på grunn av skade, og det betyr at det for første gang på mange år spilles kamp mellom Glimt og RBK uten at Berg-familien er representert på banen.

RBK kjemper altså med Vålerenga om seriegullet, mens Glimt trenger poeng for å unngå nedrykk. Tap eller uavgjort for Glimt mot RBK betyr at lagets skjebne i Tippeligaen avgjøres i siste serierunde i Molde lørdag 30.oktober.

Det er med andre ord viktigere enn noen gang at Glimt gjør noe med den dårlige statistikken mot Rosenborg. Det er tid for å bryte nye barrierer!

Siste saker:

 
10 SISTE NRK NORDLAND
10 SISTE SPORT FRA NRK.NO
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no