skillehvor i nordlandskillePolarbannerskilleEuroarcticskille_slutt
Toppbanner Nordland sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Nordland > Sport NRK Nordland Sist oppdatert 09:58

Andre Hanssen scoret på straffe
Bodø/Glimt ligger på bunnen av Tippeligaen når lagene tar sommerpause. Søndag ble det tap 2-1 mot Vålerenga på Aspmyra i en meget svak kamp.

Publisert 04.07.2004 20:05. Oppdatert 05.07.2004 10:39.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:

Av Svein Arne Gregersen

12 poeng er poenghøsten til Glimt etter 14 spilte kamper, og oppgjøret mot Vålerenga søndag bærer ikke bud om bedre tider. Bare Fredrikstad er dårligere med sine ni poeng.

Bodø/Glimt skapte knapt en eneste målsjanse i løpet av nitti minutter mot Vålerenga. Det måtte straffespark til for at Glimt skulle få ballen i mål.

Løpet kjørt

Men da var løpet for lengst kjørt. Etter 0-0 ved halvtid sendte David Hanssen Vålerenga i ledelsen 1-0 midtveis i andre omgang. Ledelsen var fortjent selv om heller ikke Enga skapte mye framover på banen.

Fem minutter før slutt fikk Vålerenga straffespark, og Freddy Dos Santos satte ballen sikkert i mål.

Hjemmepublikum øynet et lite håp om poeng da Glimt fikk straffe like etter at Vålerenga gikk opp til 2-0. Andre Hanssen dundret inn 1-2, men nærmere kom aldri Glimt.

Tøff høst

Glimt har mye å jobbe med foran høstsesongen som starter med bortekamp mot Odd Grenland søndag 25.juli. Laget må heve seg flere hakk om det ikke skal bli direkte nedrykk. Når lagene nå tar sommerpause er det tre poeng opp til Stabæk på sikker plass.

Tromsø tar ferie på tabelltoppen med 28 poeng etter at TIL vant 2-1 over Viking i Stavanger søndag kveld. Litt av et sceneskifte fra fjorårets sesong!