skillehvor i nordlandskillePolarbannerskilleEuroarcticskille_slutt
Toppbanner Nordland sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Nordland > Sport NRK Nordland Sist oppdatert 09:58

Heldig poeng til Glimt mot Viking

Bodø/Glimt ledet 1-0 ved pause etter et nydelig angrep som ble avsluttet av Aasmund Bjørkan, men Viking kom tilbake i andre omgang. Ti minutter før slutt utlignet Tom Sanne for hjemmelaget.

Publisert 06.06.2004 22:29. Oppdatert 07.06.2004 09:28.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Første omgang var jevnspilt på Nye Viking Stadion i Stavanger, og Glimt jobbet godt mot et tafatt hjemmelag.

Glimts mål var vakkert. Stig Johansen serverte ballen på foten til Aasmund Bjørkan som satte inn sitt fjerde seriemål denne sesongen.

I andre omgang var Viking klart best. Bodø/Glimt hadde mer enn nok med å forsvare seg, og det gikk bra helt til det gjensto ti minutter av kampen. Da berget Tom Sanne det ene poenget for Viking.

Onsdag skal Glimt ut i en ny vanskelig bortekamp mot Rosenborg på Lerkendal.