skillehvor i nordlandskillePolarbannerskilleEuroarcticskille_slutt
Toppbanner Nordland sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Nordland > Sport NRK Nordland Sist oppdatert 09:58

Sørlie trøster Horn
Bodø/Glimt gikk på en ny smell i Tippeligaen mandag kveld. Dumpekandidat Fredrikstad banket fjorårets sølvlag 3-0 på Aspmyra. Nå er Glimt med begge beina i bunnstriden.

Publisert 31.05.2004 20:06. Oppdatert 01.06.2004 12:50.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Av Svein Arne Gregersen

Ved halvtid var det de færreste som hadde ventet at gjestene fra Fredrikstad skulle reise hjem med tre poeng.

Måltørke

Periodevis ble rødbuksene overspilt av hjemmelaget i første omgang, men det ble med sjansene. Glimt-spissene maktet ikke å få ballen forbi Steinar Sørlie i FFK-buret.

Men etter hvilen kom målene, og dessverre for hjemmelaget kom målene feil vei. Før minuttet var unnagjort sto det 1-0 til FFK. Brian West ble spilt gjennom et stillestående Glimt-forsvar og Glimt-keeper Tor Egil Horn kunne ikke hindre 0-1.

Keepertabber

Derimot burde han ha hindret både 0-2 og 0-3. Målene til Magnus Ringberg og Brian West var rene keeper-tabber, og etter det var løpet kjørt for fjorårets sølvvinner som nå er med i bunnstriden for fullt.

For fjerde gang denne sesongen gikk Glimt av Aspmyra uten nettkjenning. Bare mot topplaget Tromsø har det vært måljubel for hjemmelaget.

I andre omgang mot Fredrikstad spilte Glimt som et bunnlag, og det er mye som i øyeblikket ligner på sportslig krise hos gultrøyene.