skillehvor i nordlandskillePolarbannerskilleEuroarcticskille_slutt
Toppbanner Nordland sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Nordland > Sport NRK Nordland Sist oppdatert 09:58

Ludvigsen reduserte for Glimt
Brann vant 3-1 over Bodø/Glimt på Brann stadion søndag kveld. Glimt presset på i sluttminuttene, men Brann rodde i land sin første hjemmeseier mot Glimt på fem år.

Publisert 23.05.2004 22:08. Oppdatert 24.05.2004 08:38.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Av Svein Arne Gregersen

Det var en fartsfylt og underholdende kamp. Spesielt i første omgang skapte begge lagene mye framover på banen. Brann hadde de fleste sjansene, men også Glimt hadde store muligheter.

Blant annet bommet Stig Johansen alene med Brann-keeper Ivar Rønningen, og den samme Rønningen var nær ved å bli utvist da han reddet et Glimt-skudd med hendene utenfor sekstenmeteren. Men dommeren nøyde seg med gult kort.

Brann tok ledelsen ved Olofinjana etter vel halvspilt omgang, og midtveis i andre omgang sørget Raymond Kvisvik for 2-0 til Brann fra straffemerket.

Cato Hansen felte Arve Walde innenfor sekstenmeteren, og Kvisvik satte straffesparket sikkert i mål.

Det siste kvarteret presset Glimt på for redusering, og det var ikke ufortjent at Trond Fredrik Ludvigsen banket inn 1-2. Men i jakten på 2-2 blottla Glimt seg bakover, og like før full tid kunne Kristian Ystaas kontre inn 3-1 til Brann.

Med seieren gikk Brann forbi Glimt på tabellen på bedre målforskjell. Etter denne runden er Glimt nede på 8.plass, men avstanden til serieleder Tromsø er fortsatt seks poeng etter at Tromsø tapte 2-1 mot Lyn.