skillehvor i nordlandskillePolarbannerskilleEuroarcticskille_slutt
Toppbanner Nordland sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Nordland > Sport NRK Nordland Sist oppdatert 09:58

Glimt vant slaget om Nord-Norge

Bodø/Glimt påførte Tromsø IL årets første tap i serien da Glimt vant 2-1 på Aspmyra søndag ettermiddag. Stig Johansen ble matchvinner på straffespark.

Publisert 16.05.2004 18:17. Oppdatert 18.05.2004 09:44.
Det avgjørende målet kom noen minutter etter sidebytte etter at det sto 1-1 ved halvtid.

Tromsø tok ledelsen ved Ole Martin Årst etter at kvarteret var spilt, men Runar Berg sørget for balanse da han satte inn årets første Glimt-scoring på Aspmyra.

Tidlig i andre omgang falt altså avgjørelsen, og Glimt var nærmere 3-1 enn Tromsø var utligning. Hjemmelaget var det beste laget i andre omgang og Tromsø ble tidvis utspilt av et sprudlende og tent Glimt-lag.

Banens beste spiller var Glimts Andre Hanssen tett fulgt av midtbanekollega Runar Berg.

Bodø/Glimt ligger på femteplass i eliteserien etter seieren mot Tromsø, men TIL leder fremdeles serien etter den sjette serierunden.

Allerede 20. mai har Glimt ny hjemmekamp, denne gangen mot Lyn.