skillehvor i nordlandskillePolarbannerskilleEuroarcticskille_slutt
Toppbanner Nordland sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Nordland > Sport NRK Nordland Sist oppdatert 09:58

Andre Hanssen laget 1-0
Bodø/Glimt vant 3-2 over Aalesund i en treningskamp i fotball i Nordlandshallen fredag kveld. Glimt var det klart beste laget, men de gulkledde sløste med sjansene.

Publisert 12.03.2004 19:58. Oppdatert 12.03.2004 20:24.
Glimt åpnet forrykende, og allerede etter åtte minutters spill sto det 2-0 til hjemmlaget etter fine mål av Andre Hanssen og Trond Fredrik Ludvigsen.

Bare et par minutter seinere var det Aalesunds tur. Amund Skiri satte ballen i mål etter hjørnespark, men det var stort sett det eneste Aafk viste framover i første omgang.

Det var Glimt som var det førende laget, men til tross for flere store sjanser endte første omgang med 2-1 til Glimt.

Best også i andre

Også i andre omgang var det Glimt som skapte mest, og bare fem minutter var spilt da Christian Berg dundret inn 3-1 etter et flott Glimt-angrep.

Men Aalesund var effektive, og tre minutter seinere reduserte Morten Moldskred til 2-3, noe som også ble sluttresultatet.

Runar på benken

Spillemessig var det mye å glede seg over for Glimt, men laget sløste utilgivelig med sjansene. Forhåpentligvis blir det bedre uttelling når spissen Stig Johansen er tilbake om et par uker.

Runar Berg satt på benken i første omgang. Han har slitt med formen, og viste bare glimtvis hva han er god for da han fikk slippe til etter hvilen.

Også førstekeeper Tor Egil Horn satt på benken fredag kveld. Han har slitt med en skade i kneet, men er i full trening igjen.