skillehvor i nordlandskillePolarbannerskilleEuroarcticskille_slutt
Toppbanner Nordland sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Nordland > Sport NRK Nordland Sist oppdatert 09:58

Glimt - Tromsø 1-1

Bodø/Glimt spilte torsdag kveld uavgjort 1-1 mot Tromsø i Nordlandshallen.

Publisert 12.02.2004 20:03. Oppdatert 13.02.2004 07:33.
Begge målene kom i første omgang, som også var den beste spillemessig i en ellers ikke spesielt underholdende kamp.

Men underholdende var det da Tromsø skåret etter bare sju minutter. Et tilsynelatende helt ufarlig innlegg fra frispark endte på ulykksalig vis i nettet bak Glimt-keeper Jonas Kolstad.

Kolstad skulle ut i feltet og plukke ned innlegget, men helt upresset klarte han å miste ballen inn i mål.

- Ja, ja. Et uhell, kommenterte Glimt-trener Øystein Gåre etter kampen.

Etter det overtok Bodø/Glimt fullstendig kommandoen i kampen, og laget produserte en haug med målsjanser uten å få nettkjenning.

Runar Berg reddet æren ved å sette inn et straffespark etter 22 minutters spill i første omgang. Straffen kom etter at Trond Fredrik Ludvigssen falt i bakken i en klynge-duell inni feltet. Berg vfar forøvrig kampens dominerende spiller i en Glimt-dominert første omgang, mens andre omgang var mer jevnspilt.

Alt i alt var Gåre sånn passe fornøyd med kampen. Han er derimot smått bekymret for skadesituasjonen i Glimt. For selv om det er lenge igjen til seriestart, kunne han ønske seg alle de viktigste spillerne med i den viktige oppkjøringsfasen.

På den annen side var Glimt plaget med mange skader i sesongoppkjøringen også i fjor. Og den sesongen gikk jo som kjent ganske greit.

- Men jeg har sagt til gutta at i år er det ikke nok å kopiere alt vi gjorde i fjor. Vi må bli enda bedre om vi skal ta sølv også i år, sier glimttreneren.

Knapt tusen tilskuere så treningskampen mellom de to nord-norske eliteserielagene.

Onsdag i neste uke møter Glimt Lillestrøm i Nordlandshallen, som er siste treningskamp før laget reiser på den årlige treningsleieren i La Manga i Spania.