skillehvor i nordlandskillePolarbannerskilleEuroarcticskille_slutt
Toppbanner Nordland sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Nordland > Sport NRK Nordland Sist oppdatert 09:58
KONTAKT OSS
NRK Nordland
Jernbanevn. 100
8038 Bodø
Tlf: 75 50 57 00
Faks: 75 50 57 55
Distriktsredaktør:
Tone Kunst
E-post:
 

Ublid glimt-trener

Trener Øysten Gåre var ikke blid etter tapet mot Sogndal.
Trener Øysten Gåre var ikke blid etter tapet mot Sogndal.

En suser på overtid signert Rune Buer Johansen sendte Sogndal opp på 2. plass i eliteserien. Bodø/Glimt-trener Øysten Gåre var ikke blid etter 2-1 tapet.


Publisert 30.06.2003 08:19.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Buer Johansen fikk vendt opp og skutt fra 25 meter, og Bodø/Glimts keeper Tor Egil Horn skjønte neppe det som skjedde før han hørte lyden av ballen i nettet. Det var ikke tilfeldig at nettopp Rune Buer Johansen avgjorde. Matchvinneren la ned en kjempejobb og var kampens beste spiller.

- Jeg har aldri scoret et slikt mål før. Det var utrolig deilig å se ballen fyke inn, sa målscoreren etter målet som ga 2-1.

Bodø/Glimt var det beste laget før pause, og de ledet da også 1-0. Men Håvard Flo utlignet seks minutter før full tid, før formspilleren Buer Johansen satte spikeren i kista.

I fyr og flamme

Sogndal-trener Jan Halvor Halvorsen var i fyr og flamme etter kampen.

- Vi er på 2. plass fortjent. Det er en fantastisk stemning i laget, og resultatene er kommet etter god lagjobbing. Vi jobber for hverandre, sa Halvorsen som også var imponert over arbeidet som matchvinneren la ned.

- Jeg håper at Nils Johan Semb tar turen over fjellet. Det er på tide, sa Halvorsen og gjentok det han tidligere har sagt om kvalitetene til spesielt Anders Stadheim og Rune Buer Johansen.

Surt

Glimt-trener Øystein Gåre var ikke like blid.

- Surt. Målet på overtid var et slag i trynet. Spesielt surt ettersom vi hadde sjansen til å avgjøre kampen da vi ledet 1-0, mente Gåre.

(NTB)

Siste saker:

 
10 SISTE NRK NORDLAND
10 SISTE SPORT FRA NRK.NO
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no