skillehvor i nordlandskillePolarbannerskilleEuroarcticskille_slutt
Toppbanner Nordland sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Nordland > Sport NRK Nordland Sist oppdatert 09:58
KONTAKT OSS
NRK Nordland
Jernbanevn. 100
8038 Bodø
Tlf: 75 50 57 00
Faks: 75 50 57 55
Distriktsredaktør:
Tone Kunst
E-post:
 

Glimt nærmest seieren

Målscorer Stig Johansen.
Målscorer Stig Johansen.
Overraskelseslaget Bodø/Glimt var uheldig som ikke tok en ny seier søndag.

Publisert 23.06.2003 07:49.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Viking holdt ut og klarte 1-1 i toppkampen på Aspmyra. Stig Johansen ordnet 1-0 til Glimt etter 11 minutter, og hjemmelaget kunne ledet 3-0 før 20 minutter var spilt.

I stedet utlignet Kristian Sørli på straffe for Viking etter 27 minutter, og Stavanger-laget klarte å få med seg ett poeng.

- Vi gikk for tre poeng og kan ikke være fornøyd med kampen. Det var lite som fungerte. Men slik kampen utviklet seg, må vi være fornøyd med ett poeng. Glimt var best og hadde fortjent seieren, sa Viking-angriper Erik Nevland.

Han hadde en håpløs oppgave mot Glimt-stopperne Cato Hansen og Fredrik Kjølner.

- Jeg sto med ryggen mot mål gjennom hele kampen. Da blir det vanskelig, sa Nevland.

Sjanserikt

Glimt startet i et forrykende tempo foran nesten 5000 tilskuere. 1-0 kom etter et fantastisk innlegg fra Kristoffer Paulsen som ble satt inn av Stig Johansen etter 11 minutter. Johansen hadde også en heading i stolpen, samt et forsøk som ble reddet på strek. Også Aasmund Bjørkan var nær scoring for vertene.

I stedet for at det ble flere Glimt-mål, fikk Viking straffe etter 26 minutter etter at Tom Sanne klart ble felt av Cato Hansen. Keeper Tor Egil Horn reddet straffen, men Kristian Sørli var påpasselig på returen. Aasmund Bjørkan og Håvard Halvorsen hadde gode sjanser før pause for Glimt, men Viking holdt ut. 2. omgang ble en tammere affære, og det var tydelig at et defensivt Viking var fornøyd med ett poeng.

Burde ha vunnet

- Vi burde ha vunnet. Vi skapte flest sjanser og var det beste laget, sa Glimts målscorer Stig Johansen.

- Det er mest uflaks som gjør at vi ikke ledet 3-0 før Viking utlignet, sa lagkamerat Runar Berg. - 1. omgang var fantastisk artig. Etter hvert ble vi slitne, og det bar 2. omgang preg av, sa Glimts midtbanespiller.

Resultatet gjør at Bodø/Glimt har 19 poeng, mens Viking på plassen bak har 18. Begge lag er for fullt med i medaljekampen.

(NTB)

Siste saker:

 
10 SISTE NRK NORDLAND
10 SISTE SPORT FRA NRK.NO
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no