skillehvor i nordlandskillePolarbannerskilleEuroarcticskille_slutt
Toppbanner Nordland sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Nordland > Sport NRK Nordland Sist oppdatert 09:58

Straffedrama og uavgjort 3-3

Bodø/Glimt ledet tre ganger på Alfheim stadion i Tromsø fredag kveld etter mål av Stig Johansen (2) og Cato Hansen. Men Tromsø fikk med seg poeng etter straffespark på overtid.

Publisert 16.05.2003 20:00.
Kampen startet bra for Bodø/Glimt. Bare 12 minutter var spilt da Glimt fikk straffespark. Stig Johansen satte ballen sikkert i mål. Like før pause hadde Glimt en kjempemulighet til å øke ledelsen, men Cato Hansen headet over fra fem meter.

I stedet for 2-0 til Glimt var det Tromsø som sørget for balanse ved halvtid etter at Morten Gamst Pedersen på overtid satte inn 1-1 fra kort hold.

Andre omgang startet som første. 12 minutter var spilt da Glimt fikk et nytt straffespark, og nok en gang sørget Stig Johansen for ledelse til Glimt.

Etter dette overtok Tromsø føringen av kampen, og det var ikke ufortjent at Lars Iver Strand kunne sette inn 2-2.

Men midt i det verste Tromsø-presset kontret Bodø/Glimt, og for tredje gang tok Bodø/Glimt ledelsen. Denne gang var det Cato Hansen som endelig lyktes foran mål da det gjensto ti minutter av kampen.

Tre poeng var på vei til Bodø, men like før slutt var det Tromsø som fikk straffespark. Og dermed endte slaget om Nord-Norge uavgjort 3-3 etter at Thomas Hafstad satte ballen forbi Tor Egil Horn.