skillehvor i nordlandskillePolarbannerskilleEuroarcticskille_slutt
Toppbanner Nordland sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Nordland > Sport NRK Nordland Sist oppdatert 09:58

Bodø/Glimt banket Molde

Her har Fredrik Kjølner akkurat headet inn 2-0.
Bodø/Glimt vant fortjent 2-0 over Molde på Aspmyra Stadion lørdag kveld. Runar Berg og Fredrik Kjølner sørget for Glimt-målene.

Publisert 26.04.2003 21:25. Oppdatert 28.04.2003 11:09.
Av Svein Arne Gregersen

Glimt tok ledelsen etter bare seks minutter. Et flott Glimt-angrep ble avsluttet med at Runar Berg sendte ballen utagbart i nettmaskene bak Eddie Gustafsson i Molde-buret.
Her fyrer Runar Berg av skuddet som gikk rett i mål og til 1-0 ledelse for Glimt.

En lei vind på langs av banen gjorde det vanskelig å få flyt i spillet. Molde hadde vinden i ryggen i første omgang, men laget greide ikke å utnytte fordelen av medvinden. Glimt-spillerne jobbet hardt og holdt Molde-angriperne på avstand.
Etter denne taklinga etter bare fem minutter var Moldes Magne Hoset ute av kampen.

Molde hadde en stor mulighet til utligning etter vel en halv times spill, men Tor Egil Horn i Glimt-målet reddet mesterlig.

I andre omgang var det Glimt som kunne nyte godt av medvinden, og hjemmelaget skapte flere store muligheter ut over i omgangen. Det var derfor fullt fortjent at Fredrik Kjølner kunne øke Glimt-ledelsen til 2-0.

Molde fikk lite til mot et hardt arbeidende hjemmelag. Det ble aldri noen velspilt kamp, men Bodø/Glimt vant de fleste duellene. Det var derfor fullt fortjent at Glimt tok med seg alle tre poengene.