skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

Fra årsbeste til årsverste

Trond Fredriksen scoret det første målet for AaFK.
Aalesunds Fotballklubb ledet 2-0 og spilte strålende fotball mot IFK Gøteborg. Så gikk det meste i svart for hjemme-laget, og IFK kunne hale i land en 3-2 seier.

Publisert 04.03.2006 19:00.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
I snøværet på Color Line stadion imponerte Aalesund stort i første halvtimen av kampen. Laget var solide defensivt, og de viste frem sprudlende angrepsfotball. AaFK fikk da også lønn for strevet, og gikk tidlig opp til 1-0 ved Trond Fredriksen. Kvarteret ut i omgangen åpnet brasilianske Dede scoringskontoen også på hjemmebane, og alt så ut til å gå veien for hjemmelaget. De oransjekledde fortsatte også å spille bra fotball, men så, like før pause fikk Niklas Alexandersson lurt et frispark direkte i mål.

Den andre omgangen skiftet fullstendig karakter. Fra å ha spilt dårlig i de første førtifem, kontrollerte de svenske gjestene det meste av det som skjedde på Color Line stadion, og etterhvert ble det mål av det også. Først utlignet Pontus Wernbloom knapt tjue minutter før slutt, og så avgjorde innbytter Andres Vasques det hele etter trettifem minuttters spill av den andre omgangen.

Dermed endte det som begynte så bra for Aalesunds Fotballklubb med et tap.

Hvordan laget kunne skifte så fullstendig karakter etter at de ledet 2-0 er ikke godt å si, men trener Per Joar Hansen antydet etter kampen at det nok ikke var alle som tålte å lede over det svenske storlaget. Hansen mente det var årsbeste det som skjedde for AaFK sin del tidlig i kampen, samtidig som den andre omgangen var noe av det dårligste han hadde sett.

Torsdag får AaFK bryne seg mot mer topp motstand. Da venter treningskamp mot Rosenborg på Lerkendal.

PS: NRK beklager at en del internettbrukere fikk problemer med å se hele oppgjøret mellom AaFK og IFK i dag. Det hele skyldtes en feil hos Telenor, som gjorde at deres kunder opplevde svarte skjermer, samtidig som andre fikk med seg hele kampen. Ved å klikke på lenka se kampen i opptak kan du uansett gjenoppleve oppgjøret som ble sett av 2578 tilskuere.

Flere saker: ALT OM AAFK
Flere saker: ALT OM SUNNMØRE