skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Nye spillere prøver seg hos AaFK

Sør-afrikaneren Tony Coyle og islandske Andri Olafsson skal begge prøvespille for Aalesunds Fotballklubb denne uka.

Publisert 10.01.2006 16:29.
Coyle er en 29 år gammel midtstopper, som de siste sesongene har spilt for den russiske eliteserieklubben Rostov. Rostov ligger for øyeblikket på en trettende plass i den russiske ligaen. Coyle har også flere kamper for det sør-afrikanske landslaget. Coyle har forøvrig dobbelt statsborgerskap som gjør at han passerer som en spiller fra EU/EØS-området.

Andri Olafsson har spilt flere landskamper for det islandske U-21 landslaget. Han er midtbanespiller, og vil med sine en meter og nitti centimeter i tilfelle tilføre AaFK sin midtbane kraft og styrke.

I tillegg har altså daglig leder i AaFK Henrik Hoff nå reist til Brasil for å sikre seg angriperen Dede. Det ligger med andre ord an til spennende dager for AaFK-fansen fremover.

Siste saker:
Flere saker: ALT OM AAFK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM SUNNMØRE

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no