skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Hansen klar for AaFK

Per Joar Hansen blir ny AaFK-trener. (Foto:NRK)
Per Joar Hansen blir ny AaFK-trener. (Foto:NRK)
Aalesunds Fotballklubb presenterte i dag Per Joar Hansen som ny trener for klubben.

Publisert 06.12.2005 11:15. Oppdatert 06.12.2005 14:59.
Per Joar Hansen ble dermed mannen som får jobben med å lede klubben tilbake til Tippeligaen etter at Ivar Morten Normark fikk sparken etter årets sesong.

Hansen var også aktuell som AaFK-trener da Normark ble ansatt for fem år siden.

Per Joar Hansen trente Rosenborg fram til august i år da han trakk seg etter flere dårlige resultater. Før det har han blandt annet vært i svenske GIF Sundsvall.

På en pressekonferanse i dag gjorde Hansen det klart at han gleder seg til å ta fatt i sin nye jobb. Han er imponert over den enorme interessen det er rundt klubben, og han sier den var med på å bikke det hele over i favør av AaFK.

Den nye treneren er klar på at målet er opprykk til Tippeligaen, men han sier samtidig at det kan bli knallhardt å klare det. Mange klubber mobiliserer nå for å komme i det ypperste selskap, og Hansen ser for seg et rotterace mellom en fem-seks klubber.

Per Joar Hansen ønsker foreløpig ikke å flytte til Ålesund, på grunn av familiesituasjonen. Han kommer derfor til å pendle fra Stjørdal til Ålesund, uten at han ser på det som problematisk.

Sammen med klubbledelsen skal han nå finne frem til en assistent-trener, og han er også interessert i å styrke stallen. Noe navn vil han ikke ut med hverken på aktuelle trener eller spillerkandidater.

Per Joar Hansen sin første trening med Aalesunds Fotballklubb blir den tredje januar.

Siste saker:
Flere saker: ALT OM AAFK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM SUNNMØRE

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no