skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

3. divisjonsspiller dopingtatt

En ung spiller på et 3. divisjonslag i Nordmøre og Romsdal Fotballkrets har avlagt positiv dopingprøve etter bruk av nandrolon.

Publisert 17.08.2005 11:04.
– Vedkommende har erkjent at han har gjort noe dumt, og han har beklaget overfor oss at han har satt klubben i en vanskelig situasjon. Dette er en spiller som ennå ikke er myndig, og klubben sørger for at han får den nødvendige støtten i den prosessen han nå skal igjennom, sier sportslig leder og pressetalsmann for Eide og Omegn Fotballklubb, Wiggo Kanck.

Spilleren har erkjent at han har brukt det ulovlige stoffet, og det er nå opp til påtalenemnda i Antidoping Norge å anmelde saken til NIFs domsutvalg.
Generalsekretær Karen Espelund i NFF, mener det er trist for fotballen at det forekommer doping, selv om det er snakk om amatørspillere.
– Fotballen skal være dopingfri, og jeg er glad for at antidopingarbeidet fungerer, slik at de som bruker ulovlige preparater blir tatt, sier Espelund.
(©NTB)


 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no