skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

Endelig vant Hødd

Andre Nevstad. Foto:Arne Flatin
Hødd vant i går for første gang siden 8.mai da Kongsvinger ble slått 4-3 blant annet etter fire straffespark- derav tre til heimelaget.

Publisert 08.08.2005 08:20.
Fotball: Hødd Kongsvinger 4-3
Ulsteinvik (NTB): 1. divisjon fotball menn søndag:
Hødd Kongsvinger 4-3 (1-1)
Høddvoll
685 tilskuere
Mål: 0-1 Einar Kalsæg (7), 1-1 Andre Nevstad (str. 43), 1-2 Espen Nystuen (str. 61), 2-2 Nevstad (str. 63), 3-2 Nevstad (str. 75), 3-3 Jaakko Nyberg (85), 4-3 Kristoffer Tollaas (90).
Dommer: Morten Høgberg, Manglerud-Star.
Gult kort: Thomas Gjørtz, Richard Enge, Kristoffer Tollås, Hødd, Frode Birkeland, Espen Nystuen, Fredrik Eriksen, Kongsvinger.
Rødt kort: Fredrik Persson (74), Kongsvinger.

- - -
Hødd slo Kongsvinger 4-3 i en morsom og underholdende kamp på Høddvoll. Publikum fikk se at fire av kampens sju mål ble satt inn på straffer.
Kampens store spiller var Andre Nevstad som satte inn alle Hødds tre straffer. Han sørget også for målgivende pasning på vinnermålet ett minutt på overtid.
Kongsvingers Espen Nystuen fikk ta sin straffe etter 61 minutter to ganger, da dommeren mente at Hødd-keeperen beveget seg på streken, og Nystuen satte straffe nummer to i mål.
Kongsvingers keeper Fredrik Persson ble utvist da det gjenstod drøye kvarteret av kampen etter at han la ned Hødd-spissen Richard Enge, og gjestene måtte fullføre med 10 mann. (©NTB)

Flere saker: ALT OM HØDD