skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Stian Johnsen klar for Aalesund

Fredrikstad-spilleren Stian Johnsen (bildet) er klar for Aalesunds Fotballklubb. - Jeg gleder meg veldig til å begynne i min nye klubb, sier Johnsen til NRK.

Publisert 22.03.2005 21:47.Av: Pål Bakke

Tirsdag kveld sa Stian Johnsen ja en toårs-kontrakt med sunnmørsklubben.

Han brukte ikke lang tid på å bestemme seg: Mandag fikk han kontraktsforslaget - tirsdag kveld var kontrakten i boks.

Entusiasme

- Det var en helhetsvurdering som gjorde at jeg valgte Aalesund, sier Johnsen. Mandag var han på lynvisitt i byen for å trene med laget, og han likte tydeligvis det han så.

Johnsen har også fått med seg den enorme entusiasmen det er i og rundt klubben like før sesongstart. - Jeg gleder meg veldig, sier han.

Populær

Stian Johnsen er svært populær blant tilhengerne i Fredrikstad og foran denne sesongen fornyet han kontrakten med klubben for to år. Det er ikke kjent hvor mye Aalesund måtte ut med for å sikre seg den lettbeinte 23-åringen, men det ikke billig å løse ut gode Tippeliga-spillere fra nylig inngåtte kontrakter.

Daglig leder i Ålesund Fotball, sier det hastet å få underskriften hans i og med at overgangsvinduet lukkes 31. mars.

Fra nei til ja

Aalesund-trener Ivar Morten Normark har lenge ønsket seg Johnsen inn i troppen. Så sent som november i fjor var han i kontakt med tanke på en overgang. Men den gang takket Johnsen høflig nei.

Normark mener 23-åringen har mange kvaliteter Aalesund har bruk for. Han er venstrebeint, har god fart og er flink i en-mot-en situasjoner. Han er svært anvendelig og kan brukes både i forsvar, midbane og angrep.

Kort påskeferie

Johnsen og samboeren har allerede begynt å pakke sakene. Onsdag reiser han på en kort påskeferie hjem til Narvik. Deretter er det Ålesund neste.

- Nå er jeg klar for nye utfordringer og synes det er godt å kunne flytte på meg etter snart fem år i Fredrikstad. Jeg regner med å være på plass i Ålesund på søndag, sier han.
Siste saker:
Flere saker: ALT OM AAFK

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no