skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Peter Werni klar for AaFK

Lillestrøm-spilleren Peter Werni skrev i ettermiddag under en treårskontrakt med Aalesunds Fotballklubb.
- Det var ikke vanskelig å si ja til Aalesund, sier Werni.

Publisert 18.11.2004 13:54. Oppdatert 18.11.2004 19:38.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Av Pål Bakke og Jon Arne Akselsen

- Det blir som et lite eventyr, med nytt stadion og et enormt engasjement i byen. Jeg gleder meg voldsomt til å ta del i dette, sier Werni til NRK.

Aalesund vant dermed kampen om Werni mot klubber som Start og Hønefoss.

- Både den sportslige utfordringen og alt det andre i og rundt klubben virker veldig bra, så det var egentlig ikke så vanskelig å si ja, sier Werni.

Den 30 år gamle forsvarsspilleren har spilt ti sesonger for Lillestrøm og går gratis til AaFK.

- Lønn til å leve av

Daglig leder i Ålesund Fotball, Henrik Hoff vil ikke ut med hvor mye Werni kommer til å tjene som AaFK-spiller, men sier at han slipper å jobbe utenom trening og kamp, dersom han ikke ønsker det selv.

- Han står fritt til å jobbe 20 prosent utenom fotballen, men han vil nok prioritere tiden sammen med barna. Han får en lønn som er til å leve av, sier han.

Kontrakten med Werni strekker seg over tre år. Det tredje året kan begge partene si opp avtalen dersom Aalesund rykker ned i 1. divisjon.

På husjakt

Peter Werni kommer til Ålesund allerede tirsdag neste uke.

Da skal han gjennom en medisinsk test. I tillegg skal han finne en plass å bo sammen med familien. Werni er samboer og har to barn på 2 og 5 år.

Werni har spilt over 170 kamper for Lillestrøm siden debuten mot Hødd sommeren 1995 og har vært en av Kanarifansens yndlinger.

Nevstad neste?

Aalesund skal styrke stallen med tilsammen seks nye spillere; tre forsvarere, en keeper, en midbanespiller og en angriper.

Fra før er den islandske forsvarsspilleren Haraldur Freyr Gudmundsson klar. Med Werni på plass mangler de en spiller til før forsvarsrekken er klar.

På midbanen er Hødds Andre Nevstad svært aktuell:

- Vi har levert et kontraktsforslag til Andrè. Han er i tenkeboksen og kommer til å svare en gang i løpet av neste uke, sier Henrik Hoff.

Aalesund er også på jakt etter en ny angriper og er i kontakt med 5-6 aktuelle spillere.

Assistentrener i AaFK, Jan Erik Sørnes, sier de håper å ha alle forsterkningene på plass før nyttår. Han er glad for at Peter Werni nå velger å spille for Ålesund.

Siste saker:
Flere saker: ALT OM AAFK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM SUNNMØRE

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no