skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

Moss - Aalesund 2-1:

AaFK tapte avslutningskampen

Aalesunds Fotballklubb klarte ikke å avslutte jubelsesongen med stil. Laget tapte 2-1 for Moss, som kan juble for ståplass i 1. divisjon.

Publisert 31.10.2004 14:56. Oppdatert 31.10.2004 16:08.

Bare seier var godt nok for Moss dersom plassen i neste års 1. divisjon skulle reddes. Men ingenting talte for noen enkel redningsaksjon ettersom laget var uten seier på hjemmebane siden kampen mot Skeid for nesten tre måneder siden (8. august).

Mot Aalesund i siste runde var det samling i bånn i
cellulosebyen, og spillerne la ned en kjempeinnsats. Det endte i 2-1-seier og fornyet kontrakt.

Kim Deinoff reddet AaFK fra et større tap.

God Deinoff

Moss tok føringen fra start, men greide ikke å finne nettmaskene.

En diger sjanse oppsto etter 20 minutters spill, men Alexander Forsbergs forsøk ble mesterlig reddet av gjestenes keeper, Kim Deinoff.

Hjemmelaget presset

Aalesund kom mer med etter hvert. Seks minutter senere fikk Morten Moldskred en dobbeltsjanse, men da sto mossekeeper Per Morten Kristiansen i veien to ganger på rappen.

48 minutter ut i kampen fikk Moss en ny stor sjanse ved Håvard Sakariassen, men en ny kjemperedning av Deinoff. Aalesund var farlige på kontringer, som ga tellende resultat etter 62 minutter.

Joakim Austnes dempet stemningen på Melløs med scoring
til gjestene.

Sikret plassen

Christian Michelsen tente håpet igjen med scoring fra straffemerket, mens innbytter Jon Andre Fredriksen ble helgens helt i Moss med avgjørende scoring fire minutter før full tid.

Fredriksen sikret plassen i neste års 1. divisjon med et skudd fra hjørnet av 16-meteren, plassert lekkert bort i lengste hjørne. (©NTB)