skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Normark trolig uaktuell for Tromsø

Aalesund-tilhengere kan foreløpig puste lettet ut. Tromsø IL har kastet øynene sine på en annen trener enn Ivar Morten Normark.

Publisert 20.10.2004 11:51.Aalesund-trener Ivar Morten Normark er blitt nevnt som en het kandidat til å ta over trenerjobben i Tromsø etter Per Mathias Høgmo. Men nå er Lillestrøm-trener Arne Erlandsen på vei til Tromsø, ifølge avisen Nordlys.

Avisen skriver i dag at Arne Erlandsen er kommet ganske langt i samtalene om å overta som hovedtrener.

Arne Erlandsen Lillestrøm Foto: Scanpix

Ingen kommentar

Hverken Erlandsen eller TIL-ledelsen vil kommentere opplysningene, men avisen har kilder som sier at han trolig overtar ansvaret for laget neste år.

Aalesunds Ivar Morten Normark har tidligere bekreftet at han har vært i høyst uformelle samtaler med Tromsø. Også Bodø Glimt har vist interesse for Normark, som har ett år igjen av kontrakten med AaFK.

Normark har heller aldri kategorisk avvist at han kommer til å flytte på seg etter sesongslutt, men nå kan det iallefall se ut som om det er ett alternativ mindre å velge blant for den populære treneren.
Siste saker:
Flere saker: ALT OM AAFK

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no