skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Islendinger til AaFK?

Aalesunds Fotballklubb har startet jakten på forsterkninger før laget gjør comeback i tippeligaen. Denne uka skal to islandske spillere prøve å overbevise trener Ivar Morten Normark.

Publisert 18.10.2004 12:56.

Av Rune Hustad

Thorarinn Kristjansson og Haraldur Gudmundsson kommer fra Keflavik for å prøve seg i Aalesund. De to er henholdsvis angrepsspiller og forsvarspiller.

Foreløpig vet de lite om AaFK, men islendingene skal være i Aalesund i en uke og trene med laget, og også se hjemmekampene på onsdag og søndag.

Kristjansson og Gudmundsson er blandt annet islandske cupmestere med Keflavik, og i cupfinalen scoret Kristjansson to mål.

Haraldur Gudmundsson sier at en av hans styrker som forsvarsspiller er hodespillet, og at han liker å tackle. Gudmundsson skal forøvrig også vise seg fram i to andre norske klubber i løpet av oppholdet sitt her i Norge.

Får mange tilbud

Trener Ivar Morten Normark vet rett og slett ikke om de vil få tilbud om kontrakt. Foreløpig har han kun sett de på video, og han har fått et postitivt inntrykk så langt. Han sier at de får mange henvendelser om spillere som vil prøve seg i klubben. Og, det vil også bli andre spillere som får prøve seg med tanke på kontrakt i Aalesunds Fotballklubb.

Normark understreker også at de kommer til å holde på semiproff-modellen fremover. En modell som gjør at spillerne skal ha noe annet å holde på med en bare fotball.

Haraldur Gudmundsson er forsvarsspiller med hodespill som en av sine kvaliteter.
Foto:Alf-Jørgen Tyssing, NRK.
Thorarinn Kristjansson scoret blandt annet to mål i cupfinalen for Keflavik.
Foto:Alf-Jørgen Tyssing, NRK


Siste saker:
Flere saker: ALT OM AAFK

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no