skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Debutanten og veteranen

Iver Horrem fra Aukra skal være med og forsvare Norge sin ære på sandvolley-ballbana i Athen. For Horrem blir dette hans første OL, men makkeren burde ha nok rutine.

Publisert 12.08.2004 11:56.

Av Rune Hustad

Horrem spiller nemlig sammen med Bjørn Maaseide som tidligere har hatt Jan Kvalheim som makker i to OL. Nå skal han avslutte karrieren i Athen sammen med Horrem.

Horrem spiller ikke bare sandvolleyball. Om vinteren har han også vært og finne på parketten sammen med Kristiansund Volleyballklubb. Der har han sikret seg medaljer av alle valører i seriespillet, mens han i cupen kun har sikret seg sølvmedaljer.

250 reisedøgn

Det er imidlertid liten tvil om at sandvolleyballen har hovedprioritet, og slik må det nok også bli når han har 250 reisedøgn i året. Og til Athen har Horrem ingen planer om å reise som turist. Han og makker Maaseide har nemlig ambisjoner om å nå en semifinale. Det kan imidlertid bli tøfft nok, for ingen kan nok beskylde herrene for å ha vært heldige med trekninga til gruppespillet. Lag fra USA, Brasil og Australia står på andre siden av nettet, men som landslagssjefen har sagt det: I herrevolleyballen kan absolutt alle slå alle.

Duoens første kamp går forøvrig søndag kveld mot Rikardo og Emanuel klokka 2300.

Fakta

Født: 1/1-77 Molde
Høyde, vekt: 190 cm, 88 kg
Klubb: Kristiansund
Bosted: Stavanger
Makker: Bjørn Maaseide
Meritter: VM: 17. plass 2001 og 2003. EM: 5. plass 2004. VS: Tre 5. plasser som best.
Tidligere OL: Ingen(©NTB)


LENKER
Siste saker:
Flere saker: ALT OM ROMSDAL

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no