skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Jakten på Ullevaal

I dag starter veien mot Ullevaal for alvor for de norske fotball-lagene. Første runde går av stabelen i kveld, og både Molde og Aalesund skal ut på tur til Trøndelag.

Publisert 05.05.2004 13:36.


Molde skal spille mot Flå, som er å finne i Sør-Trøndelag, omlag en mil sør for Melhus. Klubben har til nå tapt en og spilt en uavgjort kamp i sin tredjedivisjonsavdeling.

Flere spillere hviler

Molde velger å la flere av sine sentrale spillere bli hjemme i kveld, for at de skal bli helt fit for fight til seriekampen mot Lillestrøm. Dette gjelder Magnus Kihlberg, Magne Hoseth, Thomas Mork, Anders Hasselgård, Trond Strande og keeper Eddie Gustafsson. Likevel reiser Molde med en så sterk tropp at alt annet en borteseier vil være en kjempeskrell. Molde har trøblet i cupen de siste sesongene, og har måttet takke for seg i tredje runde, men i år håper laget på større cupsuksess.


Også på tur til Trøndelag

Aalesunds Fotballklubbb skal også på tur til Trøndelag. Deres motstander er Melhus, som spiller i samme tredjedivisjonsavdeling som Flå. Melhus sin beholdning så langt er en seier og ett tap i serien, og også AaFK bør reise fra Trøndelag med en cupbillett i kofferten. AaFK lar småbarnsfedrene Herman Ekeberg og Bjørn Erik Melland bli hjemme i dag, men ellers er det et slagkraftig mannskap som starter jakten på Ullevaal. For to sesonger var laget i semifinalen, spørsmålet blir om de kan komme like langt, eller lengre denne gangen.

Lokaloppgjør

Hødd skal ut i lokaloppgjør i kveld. På motstatt banehalvdel venter Spjelkavik, som nok vil gjøre sitt for å sette en av storebrødrene på Sunnmøre på plass. Spjelkavik har tapt en og vunnet en så langt i tredjedivisjon, mens Hødd på sin side ikke har hatt noen overbevisende start i førstedivisjon. Uansett vil det være overraskende om Hødd skulle takke for seg nå, men Spjelkavik værer nok en liten mulighet til seier i kveld.
Litt spesiell blir nok kampen for Johhny Vattøy som i fjor spilte for Hødd. Nå er han å finne i Spjelkavik..


Få med deg alt på NRK

Ellers av lokale lag så spiller Volda mot Kolstad og Træff mot Skeid. Sistnevnte kamp ser du forøvig bilder av i NRK sin cupsending klokka 2130 i kveld. Der får du også se fra Molde sitt oppgjør.


 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no