skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

AaFK på sporet igjen

Kaptein Amund Skiri scoret, og var med på å få skuta på rett kjøl igjen.
AaFK var tilbake i godt slag mot Strømsgodset i går. Aalesund vant 3-0 etter scoringer av Amund Skiri, Erlend Holm og Morten Moldskred.

Publisert 26.04.2004 10:28. Oppdatert 26.04.2004 11:38.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Aalesund vant fortjent mot et Strømsgodset-lag som manglet flere sentrale spillere. AaFK skapte mange målsjanser og satte til slutt ballen i nettet tre ganger bak Thomas Andre Ødegaard i gjestenes mål.

Tåkelagt Kråmyra

Amund Skiri satte inn 1-0 minuttet på overtid i 1. omgang på en regntung og tåkelagt Kråmyra. To minutter senere sløste Kim Larsen bort en kjempesjanse til utligning, men bommet fra kort hold.

Etter 66 minutter sørget Erlend Holm for 2-0 med en suser fra langt hold, og hjemmelagets siste mål kom tre minutter på overtid ved Morten Moldskred.

Unggutta best

Flankespiller Joakim Austnes var best hos hjemmelaget sammen med Erlend Holm. For Strømsgodset, som manglet Kenneth Karlsen og Svein Tore Branshaug, var keeper Ødegaard bestemann.