skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Arvesen med høye mål

Syklisten Kurt Asle Arvesen har så høye ambisjoner at han ikke ser seg fornøyd med kommende sesong uten en etappeseier i Tour de France og medalje i OL.

Publisert 07.01.2004 15:44.

Klar for tøffe tak

I tillegg vil fjorårets etappevinner i Giro d'Italia kjøre et knakende godt VM innen sesongen er omme. Proffen i det danske topplaget CSC, der tidligere Tour-vinner Bjarne Riis er sportsdirektør, sesongdebuterer om tre og en halv uke på Mallorca.

Målene er klare. Etappeseier i Tour de France og medalje i OL er innenfor rekkevidde, og jeg blir ikke fornøyd om jeg ikke innfrir, sier Arvesen til NTB.

Tour de France

Han er en av to nordmenn som etter all sannsynlighet får starte i verdens mest prestisjefulle sykkelritt i Frankrike til sommeren. Den andre er Thor Hushovd i franske Credit Agricole.

Hushovd har allerede en etappeseier i Tour de France å se tilbake på i løpet av tre gjennomkjøringer. Det blir tøft nok bare å komme med. Det blir opp til meg selv å innfri før Tour de France for å sikre en plass, hevder Kurt Asle Arvesen.

Må være i kanonform

Vårens høydepunkt blir etapperittet Paris Nice, samt verdenscuprittene Amstel Gold Race og Liege Bastogne Liege. Dessuten håper den 28 år gamle romsdalingen på å få sykle Milan San Remo og Flandern rundt også.

Rollen min i CSC blir helt annerledes enn i Team fakta i fjor. Jeg må være i kanonform for at andre ryttere i laget vil ofre seg for meg. Det blir nok helst omvendt, men min sjanse vil helt sikkert komme, sier Arvesen.(NTB).


Siste saker:
Flere saker: ALT OM ROMSDAL

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no