skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 
42. plass i VM:

Arvesen holdt ikke til mål

Kurt Asle Arvesen fra Nesset endte på 42. plass i VM for proffsyklister. -Kreftene tok slutt, sa Arvesen etter seks og en halv time på sykkelsetet.

Publisert 12.10.2003 23:38.
-Min plan var å bli med i et brudd som gikk i siste halvdel av løpet. Jeg forsøkte å angripe, men det var vanskelig å komme unna på grunn av motvind i bakkene, sa Kurt Asle Arvesen til NTB.

Ble hindret

På toppen av siste bakke veltet Axel Merckx, og jeg måtte stoppe opp. Jeg ville aldri kommet inn blant de aller fremste, men jeg kunne fått en hederlig plassering, mente 28-åringen fra Eresfjord i Romsdal.

Peter Van Petegem fra Belgia var mannen som skapte det
avgjørende bruddet. Han spurtet inn til bronsemedalje. Kurt Asle Arvesen kjørte inn i bakerste del av hovedfeltet og kom til mål 12. sekunder bak vinneren etter 260 kilometers sykling.

-Formen var fin, men den siste spruten manglet på slutten. Det skyldtes at kreftene tok slutt, sier Arvesen.

Ikke god nok

Da det avgjørende bruddet gikk på starten av siste runde hadde nordmannen sjansen til å følge.

-Jeg satt i glimrende posisjon på hjulet til Oscar Freire og hadde alle muligheter til på bli med, men jeg var rett og slett ikke god nok, sa Arvesen etter seks og en halv time på sykkelsetet. 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no