skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

Storseier til Aalesund

Fredrik Klock scora sitt første mål for Aalesund.
Aalesund reiste seg mesterlig etter årsverste mot
Viking forrige runde. Søndag banket de medaljekandidat Sogndal 3-0.

Publisert 14.09.2003 19:28. Oppdatert 15.09.2003 09:53.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:

For Sogndals Raoul Kouakou ble kampen et mareritt. Etter 17 minutter felte forsvareren Aalesunds Morten Moldskred, og Frode Fagermo scoret sikkert fra 11-meteren.
Bare sju minutter senere mistet så Kouakou ballen til Nils Ottar Sandø, som økte til 2-0 alene med keeper Terje Skjeldestad.Og marerittet var ikke over med det for den vanligvis meget gode spilleren fra Elfenbenskysten. Han brukte albuen i en duell med Tor Hogne Aarøy og ble vist det røde kortet. Fredrik Klock fastsatte resultatet til 3-0 etter 38 minutter.

Ivar Morten Normark var glad etter seieren.

To på rad

Det var bare Aalesunds annen hjemmeseier for sesongen, men også nummer to på rad.
Vi spilte en veldig bra kamp, og har lært oss å ta vare på
ledelsen, sa Aalesund-trener Ivar Morten Normark etter seieren. Han var overrasket over den dårlige motstanden Sogndal bød på. Jeg er misfornøyd med at vi ikke scoret flere mål i denne kampen, lød dommen fra Normark.
Aalesund scoret på tre av sine fire sjanser i 1. omgang. Men etter 20 rolige minutter i 2. omgang våknet sunnmøringene igjen, og skapte målsjanse etter målsjanse. Kun Skjeldestad sto mellom Sogndal og et kjempetap.

Personlige feil

Sogndal-trener Jan Halvor Halvorsen var ikke overraskende skuffet etter tapet.
Det var umulig for oss å komme tilbake etter at Aalesund gikk opp til 2-0. Vi hadde for mange personlige feil, sa Halvorsen.Kaptein Håvard Flo var også skuffet over lagets innsats, og var glad det bare ble 3-0.
Vi var heldig som slapp unna med tre mål, mente Flo.
Aalesund klatret dermed opp en plass på tabellen, men ligger fortsatt på nedrykksplass. Men Vålerenga er bare tre poeng foran på kvalifiseringsplass. (NTB)

Kampfakta:

Aalesund Sogndal 3-0 (3-0)
Kråmyra
4088 tilskuere
Mål: 1-0 Frode Fagermo (str.17), 2-0 Nils Ottar Sandø (24), 3-0 Fredrik Klock (38).
Dommer: Per Ivar Staberg, Harstad.
Rødt kort: Raoul Kouakou (56), Sogndal.
Lagene:
Aalesund (4-4-2): Kim Deinoff Herman Ekeberg, Fredrik Klock, Amund Skiri, Bjørn Erik Melland (Øyvind Gjerde fra 87.) Morten Moldskred, Trond Fredriksen, Frode Fagermo, Eirik Hoseth (Erlend Holm fra 89.) Nils Ottar Sandø, Tor Hogne Aarøy (Adam Skumawitz fra 75.).

Sogndal (4-3-3): Terje Skjeldestad Robbie Russell, Raoul
Kouakou, Marco Reda, Eirik Hillestad Anders Stadheim (Oskar Ørn Haukson fra 76.), Rune Bolseth, Kristian Ystaas Kurt Heggestad (Kjetil Holvik fra 58.), Håvard Flo, Alexander Ødegaard (Kim Tangedal fra 83.).

Flere saker: ALT OM AAFK
Flere saker: ALT OM SUNNMØRE