skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

Baron-tabbe ga Aalesund poeng

Dypt nedbrutt, uten å snakke med noen, forlot Lillestrøm-keeper Emille Baron Åråsen stadion etter en keepertabbe av dimensjoner. Tabben medførte at Tor Hogne Aarøy (bildet) scoret sitt enkleste mål hittil i eliteserien og berget ett poeng i en kamp som endte 1-1.

Publisert 01.06.2003 21:49. Oppdatert 02.06.2003 09:51.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Lillestrøm Aalesund 1-1 (1-1)
Åråsen stadion
5860 tilskuere
Mål: 1-0 Frode Kippe (27), 1-1 Tor Hogne Aarøy (31).
Dommer: Per Ivar Staberg, Harstad.
Gult kort: Gunnar Halle, Lillestrøm, Nils Ottar Sandø,
Aalesund.
Lagene:
Lillestrøm (4-4-2): Emille Baron Gunnar Halle, Torgeir
Bjarmann, Frode Kippe, Indridi Sigurdsson Stian Berget (Espen Søgård fra 83.), Kasey Wehrman, David Vidarsson, Pål Strand, Magnus Powell (Petter Belsvik fra 49.), Tom Kristoffersen (Rikhardur Dadason fra 69.).
Aalesund (4-4-2): Frank Mathisen Herman Ekeberg, Amund Skiri,
Christian Steen, Bjørn Erik Melland Joakim Austnes (Nils Ottar Sandø fra 83.), Trond Fredriksen, Frode Fagermo, Eirik Hoseth, Tor Hogne Aarøy, Morten Moldskred (Fredrik Klock fra 90.).

Keeper, ropte Baron da han tilsynelatende skulle plukke opp en løs ball innenfor egen 16-meter. LSK-kaptein Torgeir Bjarmann lot ballen slippe forbi seg, men sørafrikaneren slapp ballen mellom beina slik at Tor Hogne Aarøy kunne spasere den i mål. Nesten 6 000 tilskuere måpte av overraskelse mens Aalesund-supporterne bak
Barons mål knept trodde det de så. Dette er den største tabbe en keeper kan gjøre, og er man siste skanse så er det veldig synlig når det skjer. Men slik er fotball. For oss er det bittert å slippe dem inn i kampen i en periode hvor vi ledet 1-0 og hadde fullstendig kontroll, sa spissveteran Petter Belsvik, som selv sløste bort en stor
sjanse.

Deler skylda

Det er klart at gutten er lei seg, men man kan like gjerne gi skylda til oss der framme som ikke scorer på alle de sjansene vi skaper. Gunnar Halle serverte jo David Vidarsson et ferdigscoret mål, men han misset. Selv fikk jeg en god sjanse som jeg skjøt over på. Det er ikke bakerst på banen vi har de største problemene, tilføyde Belsvik.
Lillestrøm har fortsatt et åpenbart spissproblem, men det er også noe galt når forsvarerne hele tiden slår lange, høye baller opp på lille Tom Kristoffersen, som er sjanseløs i lufta mot Aalesunds gode midtstoppere.
Magnus Powell dro lasset alene lenge i LSK-angrepet, men ga seg fire minutter etter pause da han fikk krampe i låret. Han regnet selv med at han trenger minst fem-seks dager på å komme tilbake i kampsituasjon.

Tårnene scoret

Aalesund takket og bukket for det poenggivende målet, men leverte en solid forsvarsinnsats. Trener Ivar Morten Normark berømmet spillerne for innsatsen og erklærte med overbevisning at han syntes oppriktig synd på Emille Baron. Frode Kippe ble dagens mann hos Lillestrøm da han scoret for annen kamp på rad. Han vant kjempenes kamp om det atmosfæriske rom mot Tor Hogne Aarøy, selv om det må ha vært uvant for Kippe (1,94 meter) å bli utfordret i luftrommet av en som er 10 centimeter høyere. Tårnene scoret hvert sitt mål. Aarøy har knapt scoret enklere mål i sin karriere enn det som ga Aalesund det femte uavgjorte resultatet og det femte poenget i eliteserien til nå. Seieren lar vente på seg, men Normark merket fremgang i at Aalesund for første gang ikke slapp inn mål i 2. omgang.

Flere saker: ALT OM AAFK
Flere saker: ALT OM SUNNMØRE