skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 
Guard og Havnevesenet på kollisjonskurs:

Pengestrid forsinker Color Line Stadion

Sportsklubben Guard og Havnevesenet i Ålesund er sterkt uenige om prisen på steinmassene som skal sprenges ut på Volsdalsberga.

Publisert 18.02.2003 12:22.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Dermed kan det spøke for AaFK sine planer om å få spille slutten av sesongen 2003 på splitter nye Color Line Stadion. Det er lite som tyder på at striden skal løse seg med det første. Sportsklubben Guard nekter å akseptere tilbudet som Havnestyret har kommet med for de enorme mengdene med steinmasse som skal sprenges ut.

Stor forskjell

Ivar Dimmen i Sportsklubben Guard antyder en forskjell i tilbud og krav for steinen på rundt 2 millioner kroner.
-Vi har lån som skal betjenes og har ikke muligheter til å akseptere den prisen som Havnevesenet har kommet med. Vi kan jo ikke sette oss i gjeld for at Havnevesenet skal få det som de vil. Prosjektet står og faller på at de betaler den prisen vi forlanger, sier Dimmen.

Havnefogd i Ålesund, Birger Flem, gir på sin side klart uttrykk for at de ikke kommer til å gi etter for kravene til grunneierne.
-Det er ikke vår oppgave å betale lånene til Sportsklubben Guard, sier Flem. Han vil ikke kommentere saken ytterligere.
-Saken er unntatt offentlighet av forretningsmessige hensyn, sier han.

Uheldig

Lederen i prosjektgruppa for ny stadion, Jon Ketil Gjørtz i Ålesund Fotball AS, bekrefter at prosjektet er forsinket på grunn av striden mellom Guard og Havnevesenet. Han mener uenigheten mellom Havnevesenet og Guard er uheldig. Gjørtz opptrer nå nærmest som en megler i striden.

-Frykter du at hele prosjektet skal strande?

-Nei, i verste fall kan det bli aktuelt for Ålesund Fotball å gå inn med enda mer penger, sier Gjørtz.

Håper fortsatt

Gjørtz er likevel optimist med tanke på at den nyopprykkede eliteserieklubben skal få spille siste del av høstsesongen på sin nye stadion.

Sportsklubben Guard har gitt Havnestyret en frist til 25. februar med å komme med et bedre tilbud for steinmassene. Da skal klubben ha generalforsamling og må ta endelig stilling til om de skal selge grunnen eller ikke.


Siste saker:
Flere saker: ALT OM AAFK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM SUNNMØRE

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no