skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 
John Arne Riise:

Snakker ut om pappa

- Det er synd at pappa aldri fikk oppleve meg som Liverpool-spiller. Da ville han vært helt i hundre nå. For første gang snakker John Arne Riise (22) ut om forholdet til sin avdøde far, Hans Eikrem.

Publisert 12.02.2003 13:16.
Han døde for tre år siden, av kreft, på Tønsberg sykehus, bare 43 år gammel. John Arne spilte den gangen i Monaco, og han kom dit i klubbdrakten for å vise sin fotballgale far den siste ære.

John Arne har nå valgt å snakke ut om sin far, for å bli ferdig med det, som han sier til VG. Han liker egentlig ikke å prate offentlig om det, men nå gjør han det en gang for alle

Husker lite fra barndommen

John Arne Riise og broren Bjørn Helge er sønner av Hans Eikrem og Berit Semundseth. Berit forlot mannen sin da John Arne var en liten gutt.

- Jeg tror jeg var syv-åtte år. Bjørn Helge var veldig liten. Men jeg husker ikke så mye av det - ikke Bjørn Helge heller, forteller John Arne.

Like etter bruddet traff moren Tormod Riise, som mer eller mindre adopterte sønnene. Derfor heter nå både John Arne og Bjørn Helge Riise til etternavn.

Takker Tormod

- Tormod er pappaen min nå. Han tok oss til seg som sine egne, og vi har det veldig bra alle sammen - mye takket være ham. Han er også grunnen til at jeg har kommet meg såpass raskt over det som skjedde med pappa. Men jeg tror også vi har gitt Tormod mye, sier John Arne Riise.
John Arne fikk ikke vite om mye av det som skjedde i oppveksten, før han ble eldre. Mamma Berit ville skåne sønnene, blandt annet fortalte hun ikke at faren hadde mishandlet moren.

- Jeg visste jo ikke det den gangen, er det eneste John Arne vil si om det.

Vil spille for AaFK

Familiens krangel med Aalesund til tross: John Arne Riise vil gjerne spille for moderklubben igjen. - Jeg har aldri spilt i eliteserien. Målet er å avslutte karrieren i Norge. Og da er Aalesunds Fotbalklubb førstevalget, sier 22-åringen til VG


Siste saker:
Flere saker: ALT OM SUNNMØRE

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no