skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

1000 såg AaFK slå Hødd

Ivar Morten Normark kunne notere seg for en ny seier i går kveld.
Aalesunds Fotballklubb slo Hødd 1-0 i en treningskamp i fotball søndag kveld. 1000 tilskuere såg kampen i Sunnmørshallen.

Publisert 20.01.2003 07:33.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Publikum ble vitne til en ikke alt for velspilt kamp.

AaFK-trener Ivar Morten Normark fant likevel ting å glede seg over.

Seiersmålet ble headet inn av Johnny Vattøy i andre omgang, etter at Hødd var det førende laget før pause.

Også mot slutten av kampen hadde Hødd store sjanser, men Aalesunds Fotballklubb sikret seg likevel seieren.

AaFK har dermed vunnet alle sine tre første treningskamper.
I tillegg til Hødd slo de Lillestrøm sist helg, og Skarbøvik ble slått 5-0 i Sunnmørshallen lørdag kveld.

Treneren på bana

Et lite morsomt poeng i går var at Hødd-trener Harald Aasland Riise spilte de siste minuttene av treningskampen.
Han bedyrer at det ikke er snakk om noe comeback. Bakgrunnen var rett og slett at Hødd ikke hadde flere innbytere da de fikk en ny skade mot slutten av kampen, og at han satte inn seg selv, istedet for å spille med 10 mann de siste minuttene.