Sexguiden
En mann med mørkt hår sitter på kne og simulerer oralsex på en kvinne med mørkt hår. Hun har løftet det ene beinet over mannens ene skulder. Begge er nakne. Kjønnsorganene er ikke synlige.
En eldre mann med langt hvitt hår sitter på kne og simulerer oralsex på en eldre kvinne med mørkt langt hår. Begge er nakne. Kjønnsorganene er ikke synlige. De er et godt voksent par.
En blond kvinne står med et bein på en krakk, men en annen blond kvinne sitter på kne og simulerer oralsex på hun andre. Begge er nakne. Kjønnsorganene er ikke synlige.
En skallet mann sitter på kne og simulerer oralsex på en annen mann som kraftig bygd. Begge er nakne. Kjønnsorganene er ikke synlige.

Stående munnfull

Kjapt og greit

En av dere står oppreist mens den andre sitter på knærne eller på huk. Bruk hender og munnen til å fingre, suge og slikke den som står oppreist. Du trenger ikke ta av alle klærne, bare dra ned buksa om du vil.

Enda mer nytelse

Stå gjerne inntil en vegg, så du slipper å bruke energi på å holde deg oppreist. Du kan også bruke en krakk eller en stol til å løfte opp det ene beinet for bedre tilgang.

Smerter?

Denne stillingen er betydelig mindre belastende for den som står. Bruk gjerne en pute under knærne, slik det ikke gjør vondt for den som sitter og jobber hardt.

Avstemning
Har du prøvd denne stillingen?