Sexguiden
En naken dame med langt mørkt hår lener overkroppen over en høy krakk mens en naken mann med hvitt hår og tatoveringer står bak henne og holder henne på hoftene. De er et godt voksent par.
En naken mann med skjegg står på gulvet med armen rundt hoftene på en naken dame med tatoveringer og mørkt hår som lener hendene på en høy trekrakk med fire ben
En naken mann med tatoveringer står på kne på gulvet. Han holder på rumpa til en naken dame med lyst hår som også står på kne og lener seg på et trebord med tre ben med overarmene
En naken mann står på gulvet med rumpa ut mens han lener overarmer og hue på en høy krakk. En naken mann står bak ham inntil rumpe og ben med hendene på hans hofter

Stående hund

Bøy deg ned og la den rette komme inn

En variant av bakfrasex, der personen foran lener seg mot et møbel, mens den andre tar tak rundt hoftene og kjører på. Finn farten og rytmen som passer dere best. Her kan begge ta kontroll over hoftedansen.

Tips

Personen foran kan lene seg helt eller halvveis ned. Dere kan også sette dere ned på knærne dersom dere foretrekker det.

Skal dere gjøre denne stillingen analt, husk oppvarming og glidemiddel! Det kan være lurt å begynne med litt rumpekos. Om dere går videre eller ikke, er helt opp til dere. Snakk sammen og finn ut hva dere liker og er komfortable med.

Enda mer nytelse

Stimuler gjerne det dere får tak i med hendene, enten det er pupp eller pung.

Gravid?

Denne stillingen passer fint i starten av graviditeten. I takt med at magen vokser må den som lener seg på krakken rette seg mer og mer opp. Har du smerter i bekkenet, bør ikke støtingen være så dyp.

Smerter?

Fin stilling dersom dere har vondt i rygg, hofter, knær, albuer, skuldre eller hender. Har dere vonde knær, kan dere stå på en pute.

Avstemning
Har du prøvd denne stillingen?