Sexguiden
To kvinner sitter inntil hverandre på en svart seng. Begge er blonde og nakne. Hun ene sitter mellom beina til hun andre med ryggen mot brystet og lener seg bakover mot skuldrene.
To nakne menn ligger inntil hverandre på en svart seng. Han ene med mørkt hår har ryggen sin mot kamera. Han andre med blondt hår holder en hånd mot ryggen hans og ser ømt på ham.
En mann med tatoveringer og mørkt hår ligger med beina på tvers over beina til en blond kvinne. Begge er nakne og holder hender mens de ser på hverandre.
En mann og en kvinne, begge med mørkt hår, sitter tett omslynget på en svart seng. Begge er nakne og holder rundt hverandre. Kvinnen lukker øynene og smiler.
En eldre mann med langt hvitt hår og tatoveringer sitter på lårene til en dame med mørkt hår som ligger på en svart seng. Han masserer henne på ryggen. Begge er nakne. De er et godt voksent par.
To nakne kvinner ligger på en svart seng og koser. De ligger i armene på hverandre og har øynene lukket. Hun ene har kort mørkt hår og hun andre har halvlangt blondt hår.
To nakne menn omfavner hverandre. De har øynene lukket og holder rundt hverandres overkropper.

Kosestund

Nå koser vi oss

Noen ganger vil man bare ligge inntil hverandre og kose. Og det er helt greit.

Avstemning
Har du prøvd denne stillingen?