Sexguiden
To menn med skjegg står nakne og holder opp sexleketøy. Han ene er kraftig bygd med stor mage. Han andre er skallet. Begge smiler.
To nakne menn med skjegg ligger på en svart seng. Han ene er kraftig og han andre er skallet. Han ene mater den andre med en drueklase.
En naken mann med mørkt hår og tatoveringer står på gulvet. Han løfter en naken kvinne med langt blondt hår. Han holder henne under knehasene og trekker rumpa hennes mot sitt underliv.
En naken dame løfter en annen naken dame mens de ler og holder rundt hverandre
En kraftig bygd mann med skjegg ligger naken på alle fire. En annen naken mann med skjegg, ligger på ryggen til han første og holder rundt ham og smiler.
En kraftig-bygd mann med skjegg sitter på alle fire. Han har på seg en julegenser, men er naken nedentil. En skallet mann med skjegg og julegenser står bak ham og simulerer at han tar ham bakfra.

Ha det gøy

Bruk fantasien!

Sex skal være stas! Vær kreative og lek dere frem til nye stillinger. Husk, har du lyst har du lov, så lenge begge parter er med på leken.

Her er det rom for å prøve mye nytt. Hva med å ta frem et leketøy? Mange liker å kombinere sjokolade og sex, kanskje dere skal prøve ut det? Her er det nesten uendelig mange muligheter.