Sexguiden
Et nakent par ligger med hodet mot hverandres kjønnsorgan på en svart seng. Mannen har mørkt hår og tatoveringer. Kvinnen har blondt hår og ligger øverst. Mannen holder hendene på rumpeballene til kvinnen. De simulerer oral sex.
Et par ligger med hodet mot hverandres kjønnsorgan på en svart seng. Begge er nakne og har mørkt hår. Kvinnen ligger øverst. Mannen holder hendene på ryggen hennes. De simulerer oral sex.
Et eldre par ligger med hodet mot hverandres kjønnsorgan på en svart seng. Mannen har langt hvitt hår og tatoveringer. Han ligger øverst. Kvinnen har mørkt hår og holder hendene på rumpa til mannen. De simulerer oral sex.
To nakne kvinner ligger med hodet mot hverandres kjønnsorgan på en svart seng. Begge er unge og blonde. Hun som ligger nederst holder hendene på lårene til hun som er øverst. De simulerer oral sex.
To nakne kvinner ligger med hodet mot hverandres kjønnsorgan på en svart seng. Begge er unge og slanke. Hun med mørkt hår ligger øverst. Hun under har blondt hår og holder hendene på lårene til hun som er øverst. De simulerer oral sex.
To nakne menn ligger med hodet mot hverandres kjønnsorgan på en svart seng. Begge er unge og veltrente. Han med mørkt hår ligger øverst. Han under har blondt hår og holder hendene på ryggen til den som er øverst. De simulerer oral sex.
To nakne menn ligger med hodet mot hverandres kjønnsorgan på en svar seng. Han ene er kraftig bygd og ligger øverst. Han under har skallet og holder hendene på rumpa til den som er øverst. De simulerer oral sex.

69

Vinn-vinn-stilling

69 er en av de mest søkte sexstillingene på Google.

Ligg oppå hverandre med hodet mot hverandres underliv. Bruk munnen til å stimulere hverandres kjønnsorganer.

Enda mer nytelse

Når du nærmer deg orgasme, ikke slutt å stimulere den andre. Prøv å holde ut hele veien, slik at begge har muligheten til å komme samtidig.

Gravid?

Hvis du er glad i 69, men merker at magen kommer i veien, prøv heller 69 med en vri!

Avstemning
Har du prøvd denne stillingen?