skilleTores Viking-blogg skilleAlt om Nokas-rettssakenskilleVæret i Rogalandskille_slutt
Toppbanner Sport Rogaland 3.1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Rogaland > Sport NRK Rogaland Sist oppdatert 16:40

Resultater 1. divisjon Rogaland

Bryne storspilte og vant hele 6-1 over nyopprykka Tromsdalen. FKH ligger nå på siste plass med null poeng etter tre serierunder. Vard Haugesund tapte 2 -1 borte mot Moss.

Publisert 27.04.2004 13:27. Oppdatert 27.04.2004 13:58.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:

Bryne

storspillte og vant hele 6-1 over nyopprykka Tromsdalen hjemme på Bryne Stadion søndag.
Bjørn Ingvar Kydland scoret 2 mål, mens Jørn Hagen, Asle Andersen, Marek Lemsalu og Richard Enge fikk hver sin nettkjenning.
Dermed var Brynetrener Hans Olav Frette en svært fornøyd mann.

FK Haugesund

FKH-forsvaret lekker som ei sil og tapte 4-3 mot Skeid søndag etter forferdelig forsvarsspill. Nå ligger laget på sisteplass med null poeng og forsvarsproblemene vil ingen ende ta. En klaringsfeil, to markeringsfeil og en undøvendig straffe sørget for fire Skeid-mål. Etter kampen låste en skuffet FKH-trener Harald Aabrekk garderoben i ti minutter.

Vard Haugesund

tapte 2 -1 borte mot Moss som tok ledelsen etter 23 minutter. I starten på andre omgang utliknet Rune Thuestad for Vard Haugesund.
Trenar Karl Oskar Emberland sier de ikke hadde marginene på sin side i kampen mot Moss.

For nettet: Torunn Westvik Tørneng