skilleTores Viking-blogg skilleAlt om Nokas-rettssakenskilleVæret i Rogalandskille_slutt
Toppbanner Sport Rogaland 3.1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Rogaland > Sport NRK Rogaland Sist oppdatert 16:40

Bryne og Vard videre i cupen

Bryne vant 4-0 over Sandnes Ulf i andre runde i NM i fotball. Vard vant 1-0 over FK Haugesund.

Publisert 19.05.2005 10:04.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Av Gisle Jørgensen og Siri Bjelland Berven

Målscorere var Jørn Hagen, Paul Oyuga, Jarle Mong og Bonaventure Maruti for Bryne. Joakim Førland fra Sandnes Ulf fikk rødt kort.

Vards mål ble laget av Mickael Antoine-Curier. Trener Kjell Inge Bråtveit var svært fornøyd etter seieren over storebror FK Haugesund.

Reddet straffe

Vard vant fortjent mot FK Haugesund i går og viste seg fram som det mest spillende laget. Etter et kvarters spill får Vard straffe men FKHs U-21 landslagskeeper Jan Kjell Larsen viser sin klasse og redder straffen fra Michael Antoine Courier. Men sju-åtte minutter ut i andre omgang får Vards franske spiss revansj og gir laget 1-0.

Etter dette presset FKH på, for å få scoring, og var veldig nær ved tre anledninger. Men det tok over en time før FKH skapte sin første målsjanse, og det er for dårlig i et lokaloppgjør med mye prestisje. FKHs venstre back Stig Krohn Haaland, var en av få FKH-spillere som prøvde å spille fotball og han var skuffet etter kampen.