Her er du: NRK.no > NRK P3 > Ekstremsport
UPUNKT_HOVEDMENY_04_DEL1
EKSTREMSPORT HEAD
SISTE SAKER
LYD & VIDEO
KONTAKT
upunkt@nrk.no
Red: Nina Nordbø
hvit pixel 1 x 1
Highest Air
Premien for Highest Air er verdt hele 100.000 kroner, og verdens beste jibbere kommer til Hemsedal for å prøve å sette verdensrekord.

Første helgen i påsken arrangeres The Artic Challenge i Tromsø, årest begivenhet for snowboardverden. Samtidig arrangerer djuice verdensrekordforsøk i high air i quarterpipe i Hemsedal.

Et monster av en quarterpipe

Byggingen av quarter pipen i Hemsedal har pågått i flere uker. Snøkanonene har lagd hauger med snø, tråkkemaskinene har samlet det i en stor haug, og nå jobber gravemaskinene for fullt for å lage et monster av en quarterpipe. Monsterpipen bygges i baseområdet i Hemsedal Skisenter, og bildet som er tatt 26. mars viser hvor enorm pipen er en uke før årets SnowJam. Det satses alt for at det skal bli satt verdensrekord i Highest Air under djuice Snow Jam 2004. Rekordforsøkene er lørdag 3. april kl 15.00, og det ventes stor publikumstilstrømning. Drøyt vil være der for å ta bilder og filme!


Alternativ til TAC

Mens verdens beste snowboardere møtes i Tromsø og Stamsund, møtes verdens beste jibbere i Hemsedal. Premien for Highest Air er verdt hele 100.000 kroner, så her blir det garantert hard kamp.
De norske jibberne får virkelig noe å bryne seg på under djuice Snowjam Hemsedal. Det kommer store navn fra USA, Canada, Europa og ikke minst fra Sverige som stiller med blant annet Jon Olsson og Henrik Winstedt.
Lørdag kveld arrangerer djuice stort Snowjam party på Hemsen. DJ Lady V kommer, og Alarmprisvinner SILVER rocker scenen.


Pipen har åpnet!

X-Games vinner Simon Dumont og den svenske yndlingen Jon Olson gikk aller høyest under åpningen av årets djuice SnowJam i Hemsedal. På den gigantiske quarter pipen gikk de på første dag allerede 6-7 meter over kanten, og satte triks som 900 tailgrab (dvs to og en halv rotasjon). Hemsedal viste seg fra sin beste side med sol og flotte skiforhold. Væremeldingen er bra, og det ligger an til noen flotte dager for årets djuice SnowJam.

Les mer om djuice Snow Jam 2004 på Snowjam
Foto av Øystein Sagabråten
På nett av Gunhild Sørensen, NRK Upunkt


Publisert 29.03.2004 14:46 - Oppdatert 31.03.2004 11:06


hvit pixel 1 x 1
LENKER
petre_gronn_bakgrunn768
Hva ble spilt på P3?
Vi legger ut alle spillelistene på nettet.


hvit pixel 1 x 1
petremorgen til forside - endelig 325
Siste fra Petremorgen:
hvit pixel 1 x 1
Siste lydkutt fra Are og Odin:
are og odin kysser forsideboks
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no