skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

Sigeren glapp for Molde

Molde leia 1-0 over Bodø/Glimt heilt til det 88.minutt.

Publisert 29.05.2005 19:50.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Så kom Runar Berg og utlikna til 1-1, som vart sluttresultatet. Målscorar for Molde var Rob Friend.

4741 tilskuere
Mål: 1-0 Rob Friend (76), 1-1 Runar Berg (87).
Dommer: Kjetil Sælen, Arna-Bjørnar.
Gult kort: John Andreas Husøy, Trond Strande, Molde, Trond
Fredrik Ludvigsen, Fredrik Kjølner, Bodø/Glimt.

68.).

1:Elendig, 2:Ute av form, 3:Dårleg, 4:Under pari, 5:Middels, 6:God, 7:Svært god, 8:Landslagsklasse, 9:Strålande, 10:Verdsklasse. (Må spele minst 30 minutt for å få poeng.)

Runar Berg sikret 1-1 mot Molde

Runar Berg utlignet til 1-1 for Bodø/Glimt da det gjensto tre minutter av ordinær tid i kampen mot Molde søndag.
Dermed ble det poengdeling på Molde stadion, og det er andre hjemmekampen på rad at Molde har kampen i sin hule hånd men roter bort ledelsen i sluttminuttene.
Runar Berg kom tilbake fra karantene og hevet Bodø/Glimt mange hakk. Han var kampens store spiller. I tillegg til at han scoret, hadde han også et skudd i annen omgang som sneiet stanga, og flere lissepasninger til Trond Fredrik Ludvigsen.

– Flaks

– Vi hadde flaks, sier Runar Berg selv. Han utnyttet et innlegg fra innbytter Jan Egil Brekke, som Molde-keeper Lars Ivar Moldskred feilberegnet. I stedet for å bokse ballen ut, forsøkte Moldskred å holde den. Det lyktes han ikke med, og bak sto Runar Berg mutters alene. Han kunne sette ballen bak en utmanøvrert Molde-keeper.
Bodø/Glimt-trener Ola Haldorsen er fornøyd med det ene poenget.
– Når Molde tok ledelsen da det gjensto 12 minutter, må vi være fornøyd med at det gikk som det gikk. Jeg er spesielt fornøyd med at vi holdt godt sammen og justerte oss inn i kampen igjen, sier Haldorsen. Han flyttet høye og sterke Fredrik Kjølner opp fra midtstopperplass, og det bidro til å endre kampbildet i Moldes beste periode.

Friend god

Molde tok ledelsen på frispark fra Thomas Mork etter 76 minutter, som Moldes bestemann Rob Friend styrte i mål. Friend var frampå flere ganger, og kunne ha gitt Molde ledelsen tidlig i kampen. Den høye og sterke Molde-spissen hadde måltørke tidlig i sesongen, men nå ser det ut til å ha løsnet for ham.
Molde var uten nøkkelspillere som Petter Rudi og Toni Kallio. Laget manglet litt av det fandenivoldske initiativet fra de siste hjemmekampene, bortsett fra i perioder i annen omgang. I tillegg til Friend gjorde spesielt Magnus Kihlberg en god kamp.
Molde-trener Bo Johansson var naturligvis lite tilfreds med at seieren glapp nok en gang på Molde stadion. Derimot kan han være tilfreds med at Molde har tatt poeng i alle de fem siste kampene.
– Bodø/Glimt var et godt lag. Det er merkelig at de ikke har flere poeng, sa han etter kampen.
For publikum ble uavgjort nok en gang en skuffelse, men totalt sett var 1-1 et helt greit resultat i denne kampen.