skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

Molde imponerte stort

Molde var klart best og overkjørte Fredrikstad i lange perioder lørdag. 4-0-seieren kunne lett vært enda større.

Publisert 13.05.2006 21:50.
Molde tok styringen fra start, og gikk opp i 1-0-ledelse
allerede etter 12 minutter. Etter et frispark fikk Madiou Konate på en nesten utrolig måte brassesparket i mål fra en trengt posisjon inne i Fredrikstad-feltet.

Mål nummer to var det Matej Mavric som satte inn på straffe.

Flere mål ble det ikke i første omgang, men Molde fortsatte
trykket i andre, og Rob Friend fikk æren av å score dagens to siste mål. Først scoret han på retur etter at Øyvind Gram ble spilt fri og skjøt i stanga. Så headet Friend inn det fjerde målet og punkterte dermed kampen helt.

For Molde var kampen et kraftig løft etter den begredelige
forestillingen mot Viking. Laget var klart bedre både defensivt og offensivt, og innsatsen var på topp. Molde-trener Arild Stavrum medgir at årets Molde-lag er svært variabelt i prestasjonene. Vi er veldig gode på vårt beste, og veldig dårlige på vårt verste, sa han.

En ny yndling viste seg fram i denne kampen. 20-åringen Øyvind Gram, som er ekte moldegutt og kom til Molde FK fra sportsklubben Træff, spilte sin første seriekamp i eliteserien og gjorde seg fortjent til utmerkelsen som banens beste spiller.

Også en annen 20-åring, Knut Olav Rindarøy, gjorde en flott
forestilling. Dermed gror det fortsatt godt i det lokale fotballmiljøet rundt Molde. I tillegg løsnet det omsider for Rob Friend som scoret to mål. Jeg skjønner ikke at vi ikke kan spille slik hver gang, undret Friend seg.(©NTB)

Flere saker: ALT OM MOLDE FK
Flere saker: ALT OM ROMSDAL