skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

Molde klarte uavgjort på overtid

En kjempetabbe i Molde-forsvaret kunne lett gitt Start tre kjærkomne poeng på Røkkeløkka søndag. Slik gikk det ikke. På overtid satte Moldes midtstopper Petter Chr. Singsaas inn 1-1

Publisert 21.05.2006 21:03.
Poengdeling var helt greit etter en kamp der Start var best før pause, mens Molde trykket på for utligning i annen omgang.
Starts mål kom allerede etter 11 minutter. Marius Johnsen ekspederte et ufarlig innlegg inn i Molde-feltet, som både midtstopper Øyvind Gjerde og keeper Jan Kjell Larsen kunne ha plukket lett. Men en misforståelse mellom de to om hvem som skulle ta ballen gjorde at den trillet rett i mål.

Svak førsteomgang

Mangel på besluttsomhet, mange feilpasninger og manglende uttelling på sjansene som bød seg oppsummerer Moldes innsats i første omgang. I annen omgang kom hjemmelaget mer med i kampen.

Stor innsats i sluttminuttene

Molde kjørte fram alt som var av folk i sluttminuttene. Det lyktes på overtid da midtstopper Petter Chr. Singsaas fikk ballen i nota. For et frustrert Molde-publikum var uavgjort som en seier, slik kampen utviklet seg.

Flere målsjanser

Begge lag hadde mange gode målsjanser. Start hadde en kjempesjanse til etter en halvtimes spill da Stefan Bärlin var alene med Molde-keeperen. Molde hadde en dobbeltsjanse rett før pause, men lyktes ikke. I annen omgang hadde Moldes Stian Ohr en kjempesjanse, men ballen gikk like over mål.

Svak kamp

Det var ingen imponerende kamp som ble vist. Atle Roar Håland i Start-forsvaret er den som kommer nærmest å fortjene heder som banens beste. Daniel Berg Hestad var Moldes beste spiller.