skilleFrokost-TV oppskrifterskilleQUIZ!skilleMat med Tinaskille_slutt
Julemat 3_1
Her er du: NRK.no > Mat > Julemat
 
 
 Skille
Samleside: PINNEKJØTT

Julemat med Juelsen

Pinnekjøtt med kålrabi/gulrotstappe. Foto: Wenche Lamo Hadland NRK
Kokken Stig Juelsen og reporter Einar Espeland hjelper deg med julematen i radio og på nett i desember. Først ut er ribbe og pinnekjøtt.

Nydelig pinnekjøtt!

Nå kan du endelig glede deg over at du kan spise pinnekjøtt igjen! Start nå, så kan du nyte julematen litt lenger.
Barmens pinnekjøtt
Kålrotstappe

Oppskrift:

Pinnekjøtt

Ta ein inntørka sau, ein bunt med bjørkepinner og stable kjøttet i den største gryta du har. Lukta vil trekkje til seg ein kvar vestlending i mils omkrets.


Tina Nordström

Alle Tina Nordströms oppskrifter finner du her.

Kokke-Lise

Alle Lise Finckenhagens oppskrifter finner du her.



Lars Barmen

Lars ledet Barmeny som gikk i over fem år på NRK. Se oppskriftene her.

Eide og Morris

Linda Eide og en Morris finner nisjer innen matlaging i vårt langstrakte land.

 
GÅ TIL OPPSKRIFTENE

Kylie Kwong

En av Australis mest populære kokker som tilbereder kinesisk mat som du aldri har sett det før.

 

Gastronomi

Henry Notaker leder vei i den gastronomiske verden. Se programmene og mer her.

Kokkekamp

Programmet der det ble konkurrert om matretter. Oppskriftene finner du her.

Pix
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no