Sexguiden
En eldre mann med langt hvitt hår og tatoveringer, ligger på fanget til en eldre kvinne med svart hår. Han har beina trukket opp mot seg og har øynene lukket mens hun stryker ham på håret.
To unge menn ligger nakne inntil hverandre på en svart madrass. Han ene med mørkt hår ligger foran han andre som har blondt hår. Han holder rundt ham og kysser skuldrene.
To nakne menn står med ryggen mot kamera. De holder rundt hverandre mens de ser på hverandre.
En naken mann med mørkt hår og kort skjegg ligger sidelengs med beina krysset mellom lårene til en naken kvinne som ligger på gulvet. Han ser dypt inn i øynene henne og har en hånd på hofta hennes.
To kvinner sitter nakne vendt mot hverandre på en svart madrass. Hun ene har blondt hår og hviler ansiktet mot hun andre som har kort mørkt hår. Hun med det mørket håret stryker hun andre på låret.
To blonde kvinner ligger nakne, side om side på en svart madrass. Hun ene ligger med rumpa mot kamera og holder rundt den andre.
En mann med tatovering og en kvinne med blondt hår ligger på sida på en svart madrass. Han har rumpa mot kamera og holder rundt kvinnen. Hun stryker ham på hodet og smiler.

Ta på meg

«Touch me, touch me, I wanna feel your body»

Vet du hvor mange nerver du har i fingertuppene? Bruk hendene til å gå på oppdagelsesferd på hverandres kropper, med eller uten klær. Føl deg frem til din partners erogene soner. Kanskje det er øreflippen, brystvortene eller noe helt annet sted på kroppen?

Avstemning
Har du prøvd denne stillingen?