Sexguiden
To nakne menn på en mørk seng. Mannen med lyst hår sitter på sengekanten. Mannen med mørkt hår sitter på fanget til partneren med beina rundt midjen hans. Han har venstre hånd på den andre mannens kne og høyre hånd rundt halsen hans. De ser på hverandre. Mannen med lyst hår har hendene på rumpa til den andre.
To nakne menn med skjegg på en mørk seng. Den ene mannen ligger utstrakt på senga med hånda på den andres kne. Den andre sitter sidelengs på huk med rumpe mot skritt på den andre mannen. Den ene hånda hans er mellom beina sine, mens den andre er på partneres bryst. De ser på hverandre.
En naken mann og kvinne på en mørk seng. Kvinnen sitter på fanget til mannen, med knærne på senga og føttene utenfor kanten. Hun holder rundt ham. Han, som delvis er skjult av kvinnen, sitter på sengekanten med armene rundt hofta hennes. Han har tatovering på den ene armen. Hun har langt og mørkt hår. De er et godt voksent par.
Naken mann og kvinne på mørk seng. Han har sort hår og tatovering på venstre arm, hun har langt lyst hår. Han sitter på sengekanten med armene støttende bak seg. Hun sitter på fanget hans med armene på nakken hans.
Naken kvinne og mann på en mørk seng. Han har mørkt hår og skjedd, hun har langt mørkt hår og tatoveringer på armene. Han sitter på sengekanten med armene rett ned og holder på kvinnens kropp. Hun sitter på fanget hans, og lener seg så langt bakover at hodet er i gulvet. Hennes venstre hånd tar på hånda til mannen, mens høyre hånd er i skrittet.
To nakne kvinner med lyst hår. Kvinnen til venstre har håret i hestehale og sitter på kanten av en krakk. Hun lener seg litt bakover og støtter seg opp med den ene armen. Beina hennes er rundt den andre kvinnen. Den stående kvinnen har den ene hånda på halsen til partneren, og holder rundt henne med den andre hånda. De kysser. Begge har små tatoveringer på armene.

Rytter på kanten

Hold deg fast!

En ridestilling der en av dere sitter på kanten av en stol, en seng, et bord eller en yogaball. Bruk fantasien og finn møbelet som fungerer er best. Her har dere mulighet til å justere fart og rytme etter det dere liker best. Den underste kan holde på rytterens hofter for å styre rytmen.

Tips

Denne stillingen er bokstavelig talt litt på kanten, så pass på å holde hverandre godt fast.

Enda mer nytelse

For litt ekstra variasjon, kan den som rir lene seg bakover. Stimuler gjerne det dere får tak i med hendene, kanskje en pupp eller pung, mens dere rir.

Smerter?

Fin stilling dersom den som sitter nederst har vondt i rygg, hofte eller knær.

Avstemning
Har du prøvd denne stillingen?